Τρόποι Αποστολής

Online μέσω του E-shop:

Προσθέτετε στο καλάθι αγορών σας τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και στη συνέχεια προχωράτε με την αποστολή της παραγγελίας σας στο Siropiasta.gr κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο και συμπληρώνοντας  τη φόρμα πληρωμής.

Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται κάνοντας κλικ στο κουμπί ‘Ολοκλήρωση Παραγγελίας’.

Το Siropiasta.gr  μόλις λάβει την ως άνω παραγγελία σας αποστέλλει αμέσως με e-mail στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση αυτόματα αποδεικτικό παραλαβής της παραγγελίας σας.

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Παράδοση στο σπίτι ή σε άλλο χώρο της επιλογής σας σε όλη την Ελλάδα από τους  αξιόπιστους συνεργάτες διανομής σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Έξοδα Αποστολής:

Παραγγελίες > 80 €

Δωρεάν

Παραγγελίες < 80 €

4 € – Αποστολή με Courier

Για δυσπρόσιτες περιοχές θα ενημερώνεστε για το ποσό χρέωσης μεταφορικών με αποστολή e-mail από το Siropiasta.gr, (ή τηλεφωνικώς εάν πρόκειται για τηλεφωνική παραγγελία), μόλις υποβάλλεται την παραγγελία σας.

Έξοδα Αντικαταβολής: 2,5 €

Χρόνος παράδοσης:

Η γενικότερη αρχή του Siropiasta.gr είναι ότι τα προϊόντα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας είναι άμεσα παρασκευάσιμα και παραδοτέα. Ωστόσο πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των υλικών και των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας. Σε περίπτωση μη επαρκούς αποθέματος θα ενημερώνεστε για την τελική ημερομηνία παράδοσης με e-mail (ή τηλεφωνικώς εάν πρόκειται για τηλεφωνική παραγγελία).